Even voorstellen

Ruim 20 jaar geleden werd Harvie Herenmode gevestigd aan de Munnekeholm onder leiding van Robert Heinz en John Roggen. De stad Groningen was een exclusieve herenmodezaak rijker. Een paar jaar later werd het overgenomen door Rudolf Kort en zijn partner Feyona Kwant. We zijn twee deccenia verder en Harvie Herenmode is een begrip geworden, zowel in Groningen als ver buiten onze landsgrenzen. Elk seizoen weer proberen wij de mooiste Italiaanse invloeden naar onze winkel te halen om zo iedereen van de laatste mode te voorzien. Elegantie en originaliteit is wat wij graag weerspiegeld zien in onze collectie.

De collectie van Harvie Herenmode is toonaangevend in pasvorm en design, aangezien er rechtstreeks contact is met de merken die wij voeren. Niet voor niets wordt er een paar keer per jaar een bezoek gebracht aan de merken in het hartje van de bruisende stad Milaan. Hier worden alle nieuwe aritkelen bekeken en wordt er de beslissing genomen om het wel of niet op te nemen in ons assortiment. Dit rechtstreeks contact strekt zich uiteraard ook uit naar de klanten. Bij ons is veel mogelijk en mocht er een andere wens zijn dan gebruikelijk is, dan gaan wij ons hard maken voor u om te zorgen dat uw wens realiteit wordt.

Neem contact opBel mij terug

Dicht bij de klant

Wij van Harvie ademen persoonlijkheid. Het moment dat u bij ons de winkel binnen stapt, willen wij graag dat u zich direct thuis voelt. We doen er dan ook alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. In onze opinie is werkelijk iedereen welkom. Al is het alleen maar om gezellig een kopje koffie en eens de dag door te nemen. Mocht het nodig zijn, dan staan we voor u klaar. Er is bij ons veel mogelijk en een afspraak inplannen is altijd mogelijk, zelfs na de reguliere openingstijden.  

Neem een kijkje in onze winkel