Een trouwpak op maat.
Uw bruiloft is een uiterst bijzondere gelegenheid waar u optimaal van moet genieten. Met een trouwpak op maat bent u verzekerd van een elegant voorkomen op deze speciale dag samen en geeft net dat beetje extra allure. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van alle aandachtspunten om uw dag zorgeloos te laten verlopen.
Prijscategorie├źn
Een trouwpak van Harvie Blue Label is verkrijgbaar vanaf 698 euro. Een Italiaans trouwpak van Luigi Bianchi Mantova vanaf 1250 euro en een handgemaakt Italiaans trouwpak van Ermenegildo Zegna vanaf 1998 euro.
Proces in 3 stappen.
Stap 1: Kennismaking
Wij verwelkomen u en onder het genot van een kopje koffie nemen wij uw wensen met u door. Wij meten u op en noteren uw lichaamsmaten direct op de order. De marges op basis van uw wensen worden in acht genomen.
Stap 2: Stoffen kiezen & Aanmeten.
Nadat wij uw wensen hebben doorgenomen kunt u een keuze maken uit een breed aanbod aan stoffen. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw pak te personaliseren met de gewenste stiksels, knopen, voeringen en initialen.
Stap 3: Uw pak passen.
Op het moment dat uw trouwpak bij ons binnen is, wordt u uitgenodigd om het pak te komen passen. Zo nodig zal er nog een kleine aanpassing worden verricht mocht dit noodzakelijk zijn.
Maak direct een afspraak.
Bent u geïnteresseerd geraakt en overweegt u een trouwpak aan te schaffen? Wij helpen u graag bij uw keuze en heten u van harte welkom.