Maatwerk
Naast maatpakken en trouwpakken, is het ook mogelijk om andere kledingstukken op maat te laten maken, zoals overhemden, broeken, mantels, & knitwear. We geven u wat aanvullende informatie, en onder elk kopje een kleine indruk van de beschikbare stoffen. Voor aanvullende informatie, en of vragen, kunt u ons altijd bellen, of u kunt simpelweg een afspraak maken.
Mantel op maat
Een mooie mantel op maat behoort ook tot de mogelijkheden. U heeft uiteraard de keuze uit vele stoffen en uitvoeringen en er is al een mantel op maat verkrijgbaar vanaf 649 euro. Met een mantel op maat maakt u uw garderobe helemaal compleet.
Overhemd op maat
Shirts op maat zijn leverbaar vanaf 149 euro. Een perfect passend shirt is essentieel. De levertijd varieert tussen de twee en vier weken. Er is keuze uit stoffen als linnen, katoen, katoen stretch. U kunt kiezen voor enkele of dubbele manchetten en het shirt kan worden voorzien van initialen.
Titel: 
Overhemd stoffen (Coming soon)
Knitwear op maat
Truien en vesten op maat in katoen, wol en cashmere zijn leverbaar vanaf 298 euro. U heeft de keuze uit 100 kleuren en uiteraard behoren vele pasvormen en modellen tot de mogelijkheden.
Titel: 
Knitwear stoffen (Coming soon)
Broeken op maat
Broeken op maat zijn leverbaar vanaf 279 euro. De levertijd varieert tussen de vier en zes weken. Harvie biedt de exclusieve mogelijkheid om een jeans, chino of pantalon naar eigen wens op maat te laten maken en personaliseren. U heeft de keuze uit katoen, wol, linnen of katoen stretch.