Maatwerk
Naast maatpakken en trouwpakken maken wij ook op overhemden, broeken, mantels en knitwear op maat. Wij voorzien u van alle informatie en onder elk kopje heeft u een kleine indruk van de beschikbare stoffen. Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen of u kunt een afspraak maken.
Overhemd op maat
Shirts op maat zijn leverbaar vanaf 189 euro. Een perfect passend shirt is essentieel. De levertijd varieert de drie en vier weken. Er is keuze uit stoffen als linnen, katoen, katoen stretch. U kunt kiezen voor enkele of dubbele manchetten en het shirt kan worden voorzien van initialen.
Broeken op maat
Broeken op maat zijn leverbaar vanaf 279 euro. De levertijd varieert tussen de vier en zes weken. Harvie biedt de exclusieve mogelijkheid om een jeans, chino of pantalon naar eigen wens op maat te laten maken en personaliseren. U heeft de keuze uit katoen, wol, linnen of katoen stretch.
Knitwear op maat
Truien en vesten op maat in katoen, wol en cashmere zijn leverbaar vanaf 298 euro. U heeft de keuze uit 100 kleuren en uiteraard behoren vele pasvormen en modellen tot de mogelijkheden.
Mantel op maat
Een mooie mantel op maat behoort ook tot de mogelijkheden. U heeft uiteraard de keuze uit vele stoffen en uitvoeringen en er is al een mantel op maat verkrijgbaar vanaf 649 euro. Met een mantel op maat maakt u uw garderobe helemaal compleet.