Maatpakken

Onze passie voor uitstekend passende kleding willen we graag met je delen 

Er zijn maar weinig mensen die gemaakt zijn voor de standaard kledingmaten. Voor diegene met een bijzondere maat raden wij dan ook maatkleding aan. Hiermee wordt een perfecte pasvorm en een elegante uitstraling bewerkstelligd.

Bekijk de film

Een maatkostuum nemen blijft een bijzondere onderneming. We kunnen u er alles over vertellen, maar een visuele impressie blijft toch langer hangen. In ons promotiefilmpje kunt u precies de gang van zaken stap voor stap zien. 

Meteen een afspraak maken?

Stap één

Kennismaking

Een goede basis om op verder te bouwen is een goede communicatie. Wij verwelkomen u voor een kop koffie en we nemen even de tijd om uw wensen door te nemen.

Stap twee

U kiest uw gewenste pak

Pakken hebben vele vormen en stijlen. U bepaalt welk pak u wilt, vanuit waar wij zullen verder werken.

Stap drie

U kiest een stof

Het meest bepalend voor een pak is de soort stof die gekozen wordt. Licht, donker, geblokt of effen, alles is mogelijk. U heeft de keuze uit een breed scala aan stoffenboeken.

Bekijk een selectie van onze stoffen

Stap vier

U wordt opgemeten

Uw lichaamsmaten worden genomen en dit wordt direct genoteerd op uw order. Marges worden in acht gehouden en elke wens die u heeft noteren wij.

Stap vijf

U past uw pak

Wanneer het pak is gearriveerd komt het mooiste moment, uw pak voor de eerste maal passen. Dit raden wij altijd aan, want mocht er nog iets zijn, dan gaan we dat direct proberen te corrigeren.

Stap zes

U zoekt een bijpassende stropdas uit

Een mooi pak is zonder een leuke das incompleet uiteraard. Wij zijn dan ook voorzien van de meest uiteenlopende soorten dassen. Voor elk wat wils en voor elke gelegenheid.

Bent u overtuigd?

Mocht u nou overwegen om voor een maatpak te kiezen, dan bent u altijd welkom voor een kennismaking. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.